En förmiddag i stan

Som jag tidigare skrev så har jag varit i storstan idag, och uträttat en del ärenden.

Första anhalt var inköp av hästmat och därefter fortsatte vi in mot stan. Jag var tvungen att gå till tandläkaren med min bitgrej som gått sönder, men de hade rast då så vi fortsatte vidare in mot stan. Garnaffären hade inte öppnat, så då fick det bli ett besök på bokrean där jag köpte tre böcker. Alla på engelska. Av någon anledning så läser jag inte mycket alls på svenska längre.

När jag fyllde år fick jag ett presentkort på guldfynd av några arbetskamrater, så idag fick det bli ett besök där för att hitta något fint. Till slut fastnade jag för ett armbandsur. Jag fick betala till lite, men det kändes som en väldigt bra grej att köpa.

Efter lunch på subway fick jag bråttom tillbaka till tandläkaren, eftersom jag inte ville komma mitt i deras lunchrast. Jag hade sådan tur att jag sprang på min tandläkare i trappen upp, och fick snabbt hjälp att byta ut den trasiga bitgrejen. Jag passade också på att säga till om att jag inte kunde komma dit de tider jag fått, eftersom jag är i Kalmar den veckan.

Färden fortsatte sedan ut mot Ikea (efter ett besök på ett bageri där de har goda mjölkfria bullar). På vägen blev det också ett besök på Östergyllen för att köpa lite mer hästmat. Där mötte vi en bekant, som också har islandshäst. På Ikea köpte jag en lite vettigare skrivbordsstol. Fram till nu har jag suttit på en vanlig köksstol, men det har inte varit så bra. Förhoppningsvis blir det bättre med den här stolen, fast den var billig.

Ett besök på hööks fick avsluta besöket i storstan. Jag köpte ett nytt träns för typ en månad sedan, men hann bara använda det ca 5 gånger innan det gick sönder. Det gick att reklamera det utan problem, och jag fick ett nytt träns.

Man hinner ändå med ganska mycket på en förmiddag i stan. Vi åkte väl hemifrån lite innan tio och var hemma igen till två.

Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

Oj vad ni hunnit med! :D Släng in bild på träns o klocka

2011-03-09 @ 21:12:08
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lisaaa

Haha, brukar ju vara så ibland. Det är verkligen superhärligt, rida på skoltid, kan det bli bättre?

2011-03-09 @ 21:29:17
URL: http://islandsheestar.blogg.se/
Postat av: Drillemor

Subway... tänker på Tyskland/Budapest då :) Har knappt varit där sedan dess, är så läskigt att beställa.

2011-03-09 @ 21:36:30
URL: http://drillemor.wordpress.com
Postat av: Lisaaa

vad kul! älskar att rida för instruktör, det är så givande!

2011-03-09 @ 21:37:10
URL: http://islandsheestar.blogg.se/
Postat av: Camilla

Sv: Haha, så rolig är min tantaskrutt :P

2011-03-10 @ 09:20:24
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Camilla

Massa gjort! Duktiga Sanna :D

2011-03-10 @ 09:41:35
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0