Åka häst

Det är skillnad på att åka häst och på att rida. 

Fíahästen är jag mest ute och åker på nu.
Hon jobbar inte så hårt, utan ska mest bara hållas igång nu.
Ingen av sadlarna passar henne, och ju rundare hon blir om magen, ju sämre passar de, så jag brukar bara lägga på ett schabrak och spänna fast med en täckesgjord.

Fast det behöver ju inte vara händelselöst bara för att man är ute och åker häst.
Fía är en väldigt speciell fröken, och kommunicerar hela tiden. Hon är så häftig.
De flesta av Fías förslag går dock ut på en sak: att öka tempot.

Vill man tölta är det bara att säga, okej då, så töltar hon.
Vill man öka farten är det bara att säga, okej då, så ökar hon.

Nu blev jag så Fíasugen, så jag tänker åka ut till stallet och åka Fía en sväng i skogen.
Snart Kalmar

Imorgon far jag till Kalmar. Det innebär att den här dagen är fullproppad med saker jag måste och borde göra. De tre viktigaste är nog att packa, laga mat till matlådor och att plugga.

Fick ett litet pluggryck igår kväll, och jag måste säga att det kändes över förväntan. Det jag gick igenom då kändes inte helt omöjligt. Hjärnan verkar också vara inställt på inlärningsmode nu, och det är ju en fördel. Men jag ska inte vara för positiv, för då blir det bara jobbigt om jag inte klarar det sen.

Det bästa med att åka till Kalmar är att få träffa alla goa människor jag pluggar med. Det var länge sedan vi sågs nu!

På något sätt känns det ändå inte lika jobbigt med Kalmarveckor längre. Det är ju inte som i ettan när de var smockfyllda med labbar och annat. Nu har vi bara två seminarier imorgon, tenta och introduktion till nästa kurs på onsdag och föreläsning och en övning på torsdag.

Det tråkigast med Kalmarveckan är som vanligt att man missar allt här hemma och saknar djuren. Onsdag kommer inte vara den här veckans bästa dag, i och med att jag missar min danskurs, och istället måste skriva tenta.


Simträning för Turbo

Idag har Turbo varit och simtränat för första gången. Han skötte sig jättebra, och verkade tycka att det var helt okej.Turbo spanar in vattnet, och testar rampen ned.Turbo simmar


Eftersom det var första gången så fick han inte simma så länge, men han ska tillbaka och simma mer nästa vecka.

Back on Track

Jag gillar verkligen produkterna från Back on Track!

Det började med att vi köpte till hästarna, och sen blev det också grejer till människor.

Idag har jag köpt en scarf från Back on Track. När jag sitter så mycket vid datorn så får jag lätt ont i nacken, och då är det ju jättebra att ha en scarf att ha på sig. Jag har redan en back on track till nacken, men den är inte så snygg att ha på sig ute. Då är det smidigare med en scarf.

Dessutom är den ju bra för att man kan ha den lite var som helst. Det går att linda den kring benet, eller ryggen, eller vad man nu kan tänkas vilja.

Jag har också beställt ett vadskydd från Back on Track, så det får jag förhoppningsvis om 1-2 veckor.


Onsdagar....

Onsdagar har ofta varit bra dagar.

När jag gick på mellanstadiet så var onsdagar en bra dag, för då var det ridlektion. Jag gick direkt hem från skolan, slängde i mig lite fika och bytte kläder, och sen var det dags att åka. För att jag skulle hinna i tid till lektionen så lastade mamma hästen och hämtade mig hemma.

På högstadiet var onsdagar en bra dag, för vi slutade alltid 12:40. Lärarna hade alltid planeringsmöten och så på onsdagseftermiddagarna, och då slutade vi tidigt.

På den tiden blev onsdagarna också storbandsdag. Då var det bra att sluta tidigt, så att jag hann ut till stallet och rida innan storbandet.

Nu är det ju, som jag säkert har skrivit många gånger, danskurserna som gör mina onsdagar till bra dagar!

Tisdagkväll

Ikväll hade vi mycket kunder på jobbet. Trevligt, trevligt! Tiden går dessutom lite fortare när man har något att göra hela tiden. Visst, är det inte kunder så är det mycket annat som ska göras, men kundmötena är ju det trevligaste med jobbet.

Igår och idag har jag gjort mina första arbetsdagar iklädd min första egna apoteksrock. Det känns stort! Förmodligen kommer det att bli många fler rockar, men det här, det är min första!

En av mina kollegor kommer att sluta den här veckan, så idag arbetade jag tillsammans med henne för sista gången. Sådant känns ju alltid lite tråkigt. Jag hoppas att det kommer att gå bra för henne på hennes nya jobb!

Imorgon, ska jag inte jobba. Då ska jag försöka hinna med att plugga och att rida minst en röd häst, innan det är dags för mig att bege mig mot mina danskurser.


Jobb....

Jobbdags....

Hmm, kanske inte det smartaste att jobba fem dagar i veckan innan tenta. Fast å andra sidan så tror jag att jobbet är mer lärorikt!!!

Igår invigde jag min första egna apoteksrock. Nu är det dags att åka och slita lite till på den.

Luktsanering

Så länge det är så roligt att dansa så att det uppväger hur jobbigt det är att försöka tvätta bort parfymlukten efteråt, så kommer jag att fortsätta dansa. Men det ÄR jobbigt att luktsanera sig!

Det säger sig självt att det är svårt att tvätta bort lukter som fastnat i hud och hår (för att inte tala om kläder), med hjälp av saker som inte luktar. Det går liksom inte, och det blir en hel mix av olika parfymerade lukter som fastnar. Alla människors parfymer, hårgrejer, tvättmedel, osv.

Förut har jag använt mig av ättika i kombination med något fett, så som hudkräm eller barnolja. Hällt (outspädd) ättika i håret, och blaskat på på kroppen och tvättat av med schampo och tvål, och upprepat flera gånger. Det har fungerat hyfsat, bara det att sen stinker man ättika istället, och att huden inte mår så bra av det. Senast jag duschade med ättika fick jag stora röda utslag över armar och axlar.

Nu har jag istället testat att använda kaffesump tillsammans med någon olja, och det fungerar riktigt bra på huden. Det blir som en peeling som skrubbar bort lukten som satt sig. Efteråt luktar jag dock lite kaffe.

Håret är svårare! Där fungerar det inte riktigt lika bra att skrubba bort lukten med kaffesump, och det är dessutom väldigt svårt att skölja ur allt kaffe ur håret. Där blir det just nu både kaffe och ättika, men jag kan i alla fall dra ned på ättikan.

Varje gång jag ska ut så tänker jag, är det värt det? Kommer det vara så roligt så att det är värt att lukta efteråt?
och så länge svaret är JA, så åker jag och hoppas på att jag har rätt.Folkhälsoekonomi


Folkhälsoekonomi kan vara bland det tråkigaste som finns...

Kombinerade nördigheter

Man skulle kunna kombinera min apoteksnördighet med nördigheten för island och det isländska språket och säga:

- Hvar er lyfsalinn?

Som om jag har fattat rätt ska betyda, Var är apoteket?

Ledig helg!


Skåpluckorna i köket är torkade, köttfärssåsen puttrar på spisen och dammsugaren är på väg upp på övervåningen.
Ska jag plugga också? Nej, varför då?

Imorgon kommer Turbos uppfödare Britten, och hennes dotter Elin, på besök. De ska få rida islandshäst, och så antar jag att de vill hälsa på Turbo också. I vanliga fall rider de storhäst, och vad jag har förstått så har Elin aldrig ridit islandshäst. Hon ska få låna Fía, och tölta. Britten ska få rida Dimma. Det ska bli väldigt roligt för mig att få höra vad hon, som storhästmänniska, tycker om Dimma.

På kvällen ska jag ut och dansa.

Så, det kanske är bäst om jag hinner plugga lite idag....

Vardag

Idag har jag känt att allt har varit lite småtråkigt och vanligt, på något sätt. Vardagen ser ut precis som den brukar, allting blir rutin och vanligt. Visst är det skönt på sitt sätt, egentligen. Men ibland blir det lite för mycket.

Jag ville göra något nytt, något roligt, något annorlunda, något jag inte brukar göra....

... Så jag lånade mammas knallrosa schabrak till min röda häst.

Obehaglig dröm

Jag drömmer ofta konstiga drömmar, och ibland är det mer obehagligt än annars, men inatt drömde jag något som var så fruktansvärt obehagligt!

Jag drömde att jag var i Kalmar och det var dagen innan tenta. Det såg dock inte ut som Kalmar, utan vi var i min pappas hus. Det var dags för lektion, så vi skulle gå in till skolan. Helt plötsligt går jag i en lång korridor tillsammans med någon, och något smäller till i min mun. Det är en tand som går sönder och jag kan spotta ut delarna av den.

Sedan bara fortsätter det. Mer och mer tanddelar i munnen som jag spottar ut, men när jag känner runt med tungan så känns tänderna hela, men trots det så hör jag hur fler och fler spricker och det blir mer och mer tanddelar i munnen.

Det var fruktansvärt obehagligt, och jag var väldigt glad när jag vaknade och kunde konstatera att alla tänderna fanns kvar i munnen!

Ett snoddigt fenomen

Jag förstår inte hur det alltid hamnar så mycket hårsnoddar på mitt skrivbord.... :p

Varje gång jag städar så flyttar jag alla hårsnoddar till och lägger på hyllan under spegeln, och nästa gång jag städar så är skrivbordet fullt med hårsnoddar igen.


Stoltheter

 

Jag var så stolt när jag fick den här:

 

 

Och idag har jag fått min allra första apoteksrock.
Då blev jag också stolt!

I juni kommer jag förhoppningsvis att få en ny namnskylt att bli stolt över.
Leg. receptarie. Det låter inte så dumt det!

 


Om det börjar regna....


Om det börjar regna,
kan man klappa händerna.
Klappa, klappa händerna,
det är väldigt bra.

Varför ska man göra så?
Slutar det att regna då?
Det vet inte jag,
men händerna mår bra!


Dagarna...

Dagarna bara går och går, och jag försöker vara så flitig jag bara kan och orkar. Det är nu två veckor kvar till tenta och jag känner att det är dags att jag verkligen sätter mig in i den här kursen ordentligt. Nästa vecka har jag nämligen råkat boka upp mig ganska mycket med jobb.

Men det finns saker att fylla dagarna med. Förutom plugget och jobbet ska hästarna ridas och hundarna motioneras. Jag vill hinna dansa, och så ska man ju gärna hinna med lite hemma också.

Men den här veckan ser faktiskt helt okej ut vid en titt i kalendern. Och, jag har faktiskt en jobbfri helg till, vilket kom som en överraskning för mig, eftersom jag först hade antecknat att jag skulle jobba i helgen.

Fluortant

När jag satt och tittade på föreläsning tidigare idag så kom föreläsaren in på det där med fluortant. Just för tillfället handlade föreläsningen om tandhälsa hos den svenska befolkningen, och där har vi tydligen fluoret att tacka för mycket.

Han tog upp det där med fluorsköljning i skolan, och pratade om just fluortant. Vi hade fluortant när jag gick på lekis, men sen försvann det någon gång på lågstadiet. Är lite osäker på hur länge vi höll på.

Jag minns i alla fall att man inte uppskattade fluortantens besök. Det var ju så äckligt det där fluorsköljet.
Jag minns att en i min klass inte behövde skölja, för att de hade så mycket fluor i sitt dricksvatten, och vi andra var så avundssjuka på honom.


Hade ni fluortant när ni gick i skolan?

Söndag, 2011-10-16

Den här helgen har varit något så ovanligt som en jobbfri helg. Igår var ju jag och Dimma och visade upp sadel, men idag hade jag tänkt att jag skulle plugga flitigt och duktigt.

Men saker och ting blir ju inte riktigt som man tänker sig. Eftermiddagen tillbringades istället i soffan, sovandes, med en liten hund bredvid. Jag fick så fruktansvärt ont i huvudet att jag inte klarade av att fokusera på pluggandet.

Framåt sena eftermiddagen skulle det bli ridlektion för Emma, och det ville jag ju inte missa, så jag hoppade i ridkläderna och åkte med ut till stallet. Kanske inte den bästa idé jag haft idag, men lektionen gick väldigt bra! Dimma var så duktig så (och så fick vi beröm för gårdagen)!

Nu gör jag inte så många knop, men det är ju trots allt söndagskväll....

Praktikproblem

I min utbildning ingår det 10 veckors praktik. Denna praktik är, som man kan förstå, förlagd till ett apotek. Alla receptariestudenter i Sverige gör sin praktik under två perioder varje termin, och valet av praktikplats går via en webbsida.

Jag, och jag tror många med mig, har varit missnöjd med hur den sidan har skötts! Mitt största irritationsmoment har varit att jag inte ens kan logga in på den från min dator, utan har varit tvungen att låna en annan dator.

Inatt stänger den här sidan, och sedan ska praktikplatserna börja lottas ut. Jag fick ett mail från dem förut idag, där de skriver: Ange om möjligt fler än 60 apotek. Väljer du för få apotek kan du bli oplacerad.

Jag har valt 7 apotek, för sedan finns det verkligen inga fler som jag skulle kunna välja. Nu har jag valt apotek som ligger inom en radie på 4 mil. Det är okej att åka varje dag för det. Skulle jag välja av de andra apoteken skulle det bli över 10 mil, enkel resa. Det fungerar ju inte!

Jag hade velat ha två apotek till, men av någon anledning har inte de gått att välja, trots att de ska vara praktikapotek och vara med på listan. Fast det ena har jag faktiskt fått förklaringen till, så det är okej, men det andra undrar jag verkligen över!


Sadelevent med Dimma

Så duktig min lilla Dimma har varit idag! Jag är väldigt nöjd över min lilla häst!

Sharpman hade ett event idag, då det lanserades en ny hoppsadel från Prestige. De började dagen med att visa upp D1 dressyr och D1 island. Jag och Dimma fick alltså vara med och visa upp islandssadeln.

Carsten Engelke som, om jag förstår det rätt, har designat sadlarna var där och pratade och visade. Jag fick rida runt lite på Dimma, sedan sadlades hon av och han stod och pekade på henne och pratade. Därefter sadlades hon på igen och jag fick rida lite till. Han inledde med att säga att islandshästar är sadelutprovarnas mardröm.

Det var i ett ridhus, det var hinder uppställda, det satt folk ut med ena långsidan och ena kortsidan. Det var affischer upphängda på väggarna, och det var helt enkelt inte som vanligt. Jag är så imponerad över min lilla häst som bara knallade in och inte brydde sig. Hon var helcool, och när han skulle stå still och bli pekad på så bara stod hon där.

Hon gick dessutom väldigt bra att rida idag. Vi har haft en liten svacka i veckan, så jag var lite orolig för det här, men hon var jättefin idag!

Duktig Dimmatjej helt enkelt!

Något annat väldigt roligt var att det var flera människor som kom fram och pratade med mig efteråt och sa att jag hade en fin häst. Sådant är alltid roligt att få höra!

Lite "jubileum"

Igår var det 2,5 år sedan jag tog mitt körkort.
Jag är väldigt glad att jag tog det när jag gjorde, för det är väldigt bra att ha och jag skulle inte ha tid att ta det nu.

Imorgon är det 2 år sedan jag skrev min första tenta. Sedan dess har det blivit en hel del tentor! och nu är det bara tre salstentor kvar, om jag har tur! Det är i alla fall bara tre ordinarie salstentor kvar.

Igår var det 2 år sedan jag och Lina blev vänner. Jag hoppas att vi fortsätter att hålla kontakten även då vår utbildning är slut.

Om jag hade något vettigt att skriva som rubrik så skulle jag skriva det

Definitionen av läkemedel:
Varje substans eller kombination av substanser  som tillhandahålls med uppgift om att den har egenskaper för att behandla eller förebygga sjukdom hos människor eller djur eller kan användas till människor eller djur i syfte att återställa, korrigera eller modifiera fysiologiska funktioner genom farmakologisk, immunologisk eller metabolisk verkan eller att ställa diagnos.

Och detta är alltså vad jag har ägnat de senaste dagarna åt. Socialfarmaci, som alltså innehåller författningar inom läkemedels- och apoteksområdet och expeditionsförfattningar.

Ikväll har jag varvat det med en liten extra danskurs som de ordnade i den föreningen jag är med i. Det känns så konstigt, men bra, på något sätt att vara med i en dansklubb. För det är det den är, en Sportdansklubb.
Jag har i alla fall roligt när jag får dansa!

Imorgon ska jag och Dimma ut på äventyr. Det blir intressant att se hur det går.....


Min torsdag.

Dimmahästen fick vara ledig idag, och istället red jag en sväng på finaste Fìan. Fía har ingen egen sadel nu, utan har jag sadel brukar jag ta min som jag har till Dimma, men det bästa är att inte ha sadel på henne över huvud taget. Alltså rider jag barbacka på min Fía. Jag brukar ta ett schabrak och spänna fast med en täckesgjord för att undvika att bli så smutsig om byxorna.

Fía är verkligen en liten töltmoppe. När man rider henne brukar hon hela tiden gå och fråga om hon inte kan få öka tempot. När man bestämmer att det är dags att öka tempot så är hon inte svårövertalad utan tickar iväg i tölt, och sen är det bara att åka med. Just nu ställer jag ju inga krav på henne, utan hon rids bara för att hon ska få lite motion och för att hon ska känna att vi bryr oss om henne.

I övrigt har jag ägnat dagen åt att plugga, och det är vad som står på planeringen för morgondagen också.

Aj, dumma tumme!

Tusan också!

Jag har råkat slå i dumtummen.

Helt plötsligt när jag var ute i stallet och fixade så började den göra ondare än den har gjort på länge och jag har tappat styrseln på den igen. Kan inte hålla i saker ordentligt, och det värker när jag försöker använda den.

Ikväll är det danskurs, så då får jag försöka tejpa tummen. Jag kan ju inte ha mitt tumstöd, för då luktar det alldeles för mycket parfym sen...

Studenthäst

Jag har inte hunnit eller orkat blogga idag, och därför kommer här bara en liten bild, och vi forsätter på samma tema som igår, nämligen virkade hästar.

Den här studenthästen virkade jag till min kompis Sofia när hon tog studenten förra året.


L och L

Får jag lov att presentera virkhästarna Lennart och Lotta:
Lennart och Lotta var en present till en bekant som gift sig.

Den gråa hästen, Lennart, har på sig en glittrig fluga, och den fina brudkronan som den vita hästen, Lotta, har på sig, har min syster knutit.

Måndag förmiddag

Det är måndag morgon (okej, förmiddag) och det känns inte helt okej. Hade gärna haft ett par helgdagar till. Men nu är det dags att ta itu med socialfarmacin ordentligt, så att jag kommer någonstans med den. Det vore ju lite tråkigt att bryta traditionen att klara alla tentor på första försöket.

Är nu hemma med en liten hundkille som surar över att han inte fick följa med Tigerhunden när han och mamma åkte iväg. Istället fick Turbo vara hemma med mig. Jag tycker att det är trevligt att umgås lite med Turbo, för vi har knappt träffats i helgen.

I fredags jobbade jag heldag, och sen har jag jobbat i helgen också. I söndags jobbade jag inte så långt pass, men innan det var jag i stallet, och efter jobbet var jag bara hemma och vände, innan jag åkte iväg och dansade.

Det var en trevlig kväll, med ett bra band och mycket dans. Tidigare när jag har varit och dansat har jag stått för mig själv i ett hörn när det varit paus, eftersom jag inte känner något folk, men igår var det några stycken som jag känner igen från kursen, så jag hade någon att prata med. Det gjorde att danskvällen blev ovanligt trevlig!


Då var det väl dags att ta itu med pluggandet.

Meteorfall

Nu har jag varit ute och kikat på meteorfallet.
Jag såg allt några "stjärnfall"!
Häftigt!

För er som har missat det så finns det information här: http://svt.se/2.108068/1.2560260/sa_ser_du_meteorfallet_bastKombibil

Jag har alltid tyckt att det ser så ensamt ut när en person åker ensam i en kombibil. Det blir ju så mycket uttrymme över i bilen.

När jag var yngre, innan jag började köra bil, så tänkte jag att jag inte skulle ha en kombi när jag blev stor, för jag tyckte att det såg extra fånigt ut när det var en tjej som var ensam i en kombi. Men så insåg jag ju till min förskräckelse att jag skulle vara tvungen att ha en kombi, för annars skulle jag ju inte få med mig min kontrabas.

Problemet med kontrabasen har jag ju tyvärr inte längre, på grund av min dumtumme, så nu har jag inget klumpigt instument att ta hänsyn till längre.


MEN

tror ni inte att jag kör omkring, alldeles ensam, i en kombi.

Jo men, det gör jag!Eftersom jag inte har någon bild på en bil,

så får jag ta en gammal bild på mig och kontrabasen istället.


Jobbet tycker mer om mig än vad skolan gör!

När väckarklockan ringde vid 5:30 imorse ångrade jag att jag hade varit snäll och tagit min kollegas arbetspass idag, men väl på jobbet så var det inte så farligt.

Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet. Det har flutit på bra, och varit riktigt mycket folk. Det är roligare när det rör på sig, så att man har lite att göra. Dessutom har jag kunnat hjälpa alla som frågat mig, och återigen känt hur mycket jag trivs på mitt jobb.

Det är inte långt kvar nu innan jag får kliva in bakom recepturen, och jag längtar efter det! Det ska bli väldigt roligt att få lära sig även den delen.

Men jobbet tycker mer om mig än vad skolan gör...

I och med att jag jobbat idag så missade jag den föreläsning vi hade. Det fina med distansstudierna är ju att föreläsningarna filmas och läggs upp på våran lärplattform på internet. Tyvärr är inte alla föreläsare lika snabba att lägga upp föreläsningarna, och det innebär att jag inte har någon föreläsning att titta på nu, och lär inte ha det förrän på måndag (fast å andra sidan jobbar jag i helgen också).

Då tänkte jag att jag skulle registrera mig på sidan för apotekspraktiken (som jag har nästa år). Det är en hemsida där vi registerar oss och väljer vilka apotek vi skulle kunna tänka oss att göra praktik på. Då fungerade inte det heller, eftersom den sidan tydligen bara fungerar med internet explorer, och det har jag inte på min dator. Så jag får låna någon annans dator för att registrera mig där.

Nej, jobbet tycker mer om mig än vad skolan gör!

Trollerikunnig

Sannan har blivit trollerikunnig.

En kollega till mig ville trolla bort sin arbetsdag imorgon, och då hjälpte jag henne att göra det.

Fast det innebär att Sannan fick en arbetsdag imorgon.... men det är roligare än att plugga!

Jag och Skálm

Det här är visst några år sedan:

 

 

Bilden föreställer mig och våran första islandshäst, Skálm frá Armoti, och är tagen år 2000.

 


Studentbus?

Sugen på ett nytt hus?Domkyrkan i Linköping.
Bilden är tagen vid skolstart, hösten -08

Handhästridning med röda systrar

Idag provade jag att ta Fía som handhäst när jag red Dimma. Jag var lite osäker på hur det skulle gå, med tanke på att de röda systrarna inte alltid är så goda vänner, men det gick faktiskt riktigt bra.

Fía har lite mer skritt än Dimma, och tyckte att det gick lite för sakta, men kunde lugna sig och följa syrrans tempo. Dimma verkade inte bry sig så mycket om att Fía gick bredvid, och var lika uppmärksam på mig som hon brukar vara.

Vid ett par tillfällen försökte Fía bita Dimma, men det var nog mest för sakens skull, för hon gjorde det lite halvhjärtat och jag hann säga till henne innan hon hann bitas.

Idag blev det mest skritt, men vi testade lite trav också, och det gick jättebra! Då kan Fía få komma ut och motionera litegrand utan vikt på ryggen.
De röda systrarna när de inte är så goda vänner

Bomjobb

I söndags förmiddag innan jag åkte till jobbet red vi lektion. Först jag och Dimma, och därefter mamma-Dynur och Nisse-Silver.

Jag hade råkat önska att vi skulle jobba lite med bommar, så det blev så. Det var faktiskt riktigt roligt, och vet ni, vi avslutade faktiskt med att hoppa några små skutt. Dimma har aldrig någonsin hoppat över hinder, så det var väldigt roligt att se att hon verkade uppskatta det. Hon var mycket duktigare på det än jag trodde att hon skulle vara. Jag trodde inte att hon skulle fatta att hon skulle hoppa.Dimma över bommar

Någon hoppbild med Dimma kommer jag dock inte att bjuda på, men däremot kan ni få se en med Dynur. Jag blev nämligen uppslängd på honom för att hoppa några språng (i dressyrsadel med min normala stigläderlängd)....

Ingen bra dag idag....
Förbannade Otur!

Kanelbullens dag


Ni glömmer väl inte bort att det är kanelbullens dag idag?Bildkälla

En rolig grej!

Jag skrev något häromdagen om att jag och Dimma var tillfrågade om vi ville vara med på en rolig grej, och nu tänkte jag avslöja vad det är för något vi ska göra.

 
Det är lansering för en ny hoppsadel, men jag och Dimma ska inte hoppa, men vi kommer ändå att vara med på den här dagen. Innan lunch finns en programpunkt där Prestige D1-sadlarna ska visas upp, och jag och Dimma har då blivit tillfrågade om vi vill visa islandssadeln. Givetvis svarade jag ja på den frågan.

Är det någon som ska dit?


Dimma

Jag tycker om min Dimma, men jag tycker inte om när det är dimma och mörker när jag ska köra bil!Min Dimma!

Helg.

Den här helgen kommer jag inte hinna skriva speciellt mycket här, för jag jobbar ganska mycket. Imorgon ska jag också rida lektion på Dimma.

Ha en trevlig helg!RSS 2.0