Note to self

Björnbär är gott. Väldigt gott!

Men, man ska inte äta björnbär med fingarna.
Speciellt inte på jobbet.

Jag har fin färg runt naglarna, och i alla små hudsprickor som jag inte visste om att jag hade.

Så, Note to Self: Ät björnbären med sked nästa gång du äter björnbär på jobbet, Sanna


Tävling


”Jag tävlar inne hos Emmelifotograf om en porträttfotografering för en person eller ett djur. Fotograferingen är 60 min och innehåller 5st högupplösta bilder på CD skiva . Bilderna skickas hem via ett webgalleri där Ni kan titta på dem i lugn och ro för att välja era favoriter. Allt till ett värde av 750 kr.”
Var med och tävla HÄR du med”

Hej!

Hej!
Jag heter Dansari från Gripenberg och är två veckor gammal!

 

Han är ju inte helt lätt att ta kort på, den lilla nyfikne sötnosen!
Mobiltelfonen var ju jättespännande, så den behövde han faktiskt undersöka, sa han.

 


<3

 


Ack Sundbyberg

Har man åkt till och från station Sundbyberg idag så får man väl helt enkelt lyssna på den här låten.Full fart!

Just nu (som vanligt) så springer livet på i full fart. Det är mycket som ska hinnas med, och tiden är inte alltid på min sida. Nu sedan Dansari föddes vill jag åka till stallet så ofta som möjligt, så den här veckan har jag knappt varit hemma hos mig alls.

Fía och Dansari verkar må bra. Det är full fart som gäller, om Dansari får bestämma. Fast Fía kan hon också!


Fía och Dansari i tisdags när de fick gå ut


Just nu sitter jag på tåget till Stockholm. Jag ska åka upp till huvudkontoret idag, då de har anordnat någonting för alla oss som är praktikanter inom kedjan. De hade dock missat mig, så jag fick inte veta något förrän ganska sent.

Hoppas att ni alla får en riktigt bra vecka!

SannaDansari

Dansari från Gripenberg

född 7/5 -12

e.
Kynnir frá Feti
u. Fía från Alby


Vänner

Lilla underbara sötnosen

Får jag lov att presentera världens nya lilla underverk, Fías föl.Välkommen!

Välkommen Till Världen,
 du lilla fölis!


Meningen?

Jag har ju sagt till mig att jag ska få köpa en tröja från 66° North när jag tagit examen.

Nu är det mindre än en månad kvar till examen. Igår var jag på Sharpman, och hittade den den tröjan jag vill ha på rea (nästan halva priset).
Jag tror att det var meningen!


Lektion

Idag har vi tränat för vår vanliga Åsa igen. Mer om det kommer senare....


Knytis

Igårkväll var jag på dansföreningens knytis. Biljetterna till knytiset fick köpas för ett par månader sedan. Jag kunde inte vara med då, men en jag känner köpte en biljett åt mig, efter att ha övertalat mig att jag skulle gå.

De senaste dagarna har jag dock inte varit helt säker på om jag skulle gå eller inte. Men så igår bestämde jag mig trots allt för att jag skulle gå (tack alla som peppat mig!). Jag tog bilen, för att kunna åka därifrån om Fía skulle få för sig att föla.

Jag hade en otroligt trevlig kväll, och är glad att jag åkte dit. Jag hade inte behövt oroa mig för Fía, men sådant vet man ju inte innan.

Jag känner att det här mest bara blir ett inlägg där jag är så nöjd med allting så jag kan väl helt enkelt sammanfatta det med bra sällskap vid bordet, bra band som spelade, bra danser och trevligt folk.

En sak till som gjorde mig så glad var alla fina saker som jag fick höra från flertalet människor. Det värmer verkligen när man får höra sådant!

Idag är jag lite trött (Gick och lade mig vid halv tre och upp vid åttatiden), och har lite ont i benen, men det var det verkligen värt!

Rapport.

Inget föl ännu...

Det känns så otroligt märkligt att gå och vänta på fölet. Spännande, nervöst, overkligt men ändå nära och på riktigt. Det är ju så nära nu, och det kommer ju bara närmare och närmare hela tiden....I fredags fick Dimma åka i sin älskade hästtransport. Vi skulle åka och träna för Åsa Nevander Holmén.
Jag fick börja med att rida lite fritt, för att hon skulle få se hästen. Sedan började hon jobba med oss, eller rättare sagt, med mig. När jag gjorde bättre, blev Dimma bättre.

Det jag framförallt tar med mig från det här ridpasset är följande. Jag fick höra att jag var lite för aktiv i tölten, och då framför allt med höfterna. Jag behövde slappna av och sluta tjata på Dimma med sätet hela tiden. Jag ska inte göra det svårare för mig själv än vad det är.

Åsa fick rida några varv på Dimma, så att jag skulle få se henne. Det var kul för mig att få se Dimma, och jag blev faktiskt förvånad över vad jag såg. Hon är ganska fin, min lilla häst (vilket Åsa också sa till mig).

Jag var riktigt nöjd efter ridpasset, och kände att jag förstod vad det var jag skulle göra. Jag tyckte att Åsa var bra på att säga till när man inte gjorde rätt, men lika bra på att säga till när det blev rätt. Jag rider gärna för henne fler gånger.

Det roliga var att dagen efter när vi var ute i skogen så tänkte jag verkligen på det vi tränat på, och jag tror inte att Dimma har gått så bra som hon gjorde då någon gång tidigare. Det var en jättebra känsla i allting, och hon kändes uppmärksam och fin. Det var som att hon tyckte att när jag slutade tjata på henne hela tiden så kunde hon vara uppmärksammare när jag sade något till henne. Det var en otroligt härlig ridtur!


RSS 2.0