Mot Stallet!

Skönt att regnet har lugnat sig. Vi klarade oss nästan utan regn på hundkursen i förmiddags. Fast Turbo tyckte att vattenpölarna var onödiga, för han blev ju faktiskt blöt om tassarna och magfluffet.

Nu ska jag åka ut till stallet. Min kollega Jarmila kommer och rider en sväng tillsammans med mig idag. Jag ska rida Dimma och jag tror att Jarmila ska få prova Fia. Det blir dock lite sadelproblem, eftersom Fia inte har någon egen sadel nu, utan jag brukar ha min sadel på henne. Det händer också att jag rider Fia med ridgjord, eller barbacka, men det ska vi nog inte göra idag.... Jag kanske ska ta ridgjorden på Dimma istället och låta Fia ha sadeln. Eller så får Fia ha någon av de andra sadlarna. Det löser sig på något sätt.

Mot Stallet!

Kommentarer
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Hoppas ni slapp regn!

2011-09-07 @ 16:00:37
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är då tur att islandshästen har en mindre fallhöjd ^^



Sv: Ja ibland blir inte allt som man tänkt sig. Jag får hoppas att det kommer lösa sig. Det kan jag ta på mail nån gång!

2011-09-08 @ 12:37:45
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Drillemor

Dramatisk inandning

Hur gick danskursen och allt vad du hade på g?

2011-09-08 @ 16:41:33
URL: http://drillemor.wordpress.com
Postat av: Linda

Sv: Hihi ja jag var bra glad att man hade kameran till hands, så himla synd bara att det var mulet. Imorgon tar jag med kameran också, för då blir det ihopsläpp:D

2011-09-08 @ 21:15:37
URL: http://mittangsull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0