Annandag Påsk

Alltså, jag har aldrig förstått det här med annandagar. När jag var liten var det på något sätt bara ett sätt att dra ut på helgerna, de röda dagarna då man inte kunde hitta på något roligt för allting var stängt. Sen var det väl lite bra om det gav extra ledighet under skoltiden (t.ex när påsklovet låg innan påsk, så fick man ju ledigt en extra dag i och med annandag påsk).

Jag vet ju givetvis att traditionerna har sina ursprung och förklaringar, men det tänker man ju kanske inte alltid på i dagens moderna samhälle.

Min annandag påsk tillbringas med pluggande. Jag har lite föreläsningar jag måste se, eftersom jag inte såg dem livesända. Nu har jag precis varit ute i skogen en liten sväng tillsammans med mamma och hundarna. Idag var det tre hundar, Turbo, Tiger och så min systers Russelltik Phillippa.

Det är dags att återgå till pluggandet en stund. Ikväll däremot ska jag rida Silver, och faktiskt träna lite för instruktör.

 

 


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett Glen Gordon-pannband från Hippoteket!

Kul med träning :)

2011-04-25 @ 14:18:25
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett Glen Gordon-pannband från Hippoteket!

SV: Jaså vad kul :P

2011-04-25 @ 14:21:52
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du Sanna jag tycker vi borde ses nåt snart, jag ska nog ha vägarna förbi Skänninge i veckan kanske om jag hinner för jag ska till sharpman och hämta Pedros huva. Då kanske det går att klämma in några min så jag kan kika lite på nya pållen också:D

2011-04-25 @ 14:29:22
URL: http://memylifemyhorse.blogg.se/
Postat av: Drillemor

Traditioner hit och dit, jag är bara glad att det är ledigt :)

(Höhö....för det behöver ju jag)

Plugga väl!

2011-04-25 @ 16:47:12
URL: http://drillemor.wordpress.com
Postat av: Mikaela

Sv; Jo visst har man den känslan:) Därför är det så svårt att få upp händerna, det känns som att hästen spänner sig mer när man kommer upp med händerna fast när jag tittar på bilder så ser jag att han blir mer avslappnad;P

2011-04-25 @ 20:25:21
URL: http://svippostina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0