Den här bloggposten innehåller nötkräm

 

 


Foto: UNICEF”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

 

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

 

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Hua :( Man skulle vilja rädda alla, världen är hemsk och en annan klagar på petitester. Man har det jäkligt bra. Usch det gör ont i mig att se de små lidande barnen, även de vuxna.Sv: Jasså, Turbo och Elmo skulle säkert trivas i varandras sällskap ^^

2011-12-22 @ 18:29:55
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Nehe okej :) Våran praktik är skit viktigt och betyget på det också. Ska bli kul att komma ut i verksamheten igen.Jasså ååh jag vill veta vad det är för spännande!!

2011-12-22 @ 18:35:46
URL: http://mittangsull.blogg.se/
Postat av: Camilla- Låt hundarna slippa stress, tramp och trängsel på mässorna, skriv under!

Sv: Det var ett jättebra initiativ av de! Man kunde ju önska att fler tänkte på våra små fyrbeningar.

2011-12-22 @ 20:25:00
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Det där har jag också tänkt blogga om.. Men det har inte blivit av.Sv; Ursch, att skon trillade av var min räddning oxå när jag åkte av i våras..

Men Sanna, så kan du ju inte skriva nu blev jag ju jättenyfiken:)

2011-12-23 @ 10:35:37
URL: http://svippostina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0