Turbouppdatering

Vår lille Turbo är nu 10 veckor gammal. Han blev det igår. Det är lite konstigt att vi bara har haft honom i en och en halv vecka, för det känns som han har varit här längre än så!


 

Tiger är fortfarande inte helt säker på hur bra det egentligen är att ha fått en lillebror. Han tolererar Turbo, men om den lille kommer för nära så blir Tiger lite sur. Men valpen får komma närmare och närmare. Häromdagen satte jag mig på golvet och då kom Tiger och lade sig framför mig. När Turbo kom och ville vara med så flyttade sig Tiger, så att han hela tiden låg mellan Turbo och mig, och när Turbo slängde sig ned på golvet och ålade framför Tiger, så var det ändå ganska okej. Turbo fick till och med tugga lite på Tigers bakben.


"Snälla Tiger, lek med mig!!!"

 

Min ena storasyster var här med sin hund Philippa häromdagen, och hon var helt galen i Turbo. De lekte tillsammans i trädgården, och när vi sedan bestämde att Turbo hade lekt färdigt och lyfte upp honom, så blev Philippa helt galen och hoppade efter honom och ville leka mer!

Jag ber om ursäkt för mina dåliga mobilbilder, men jag har upptäckt hur skönt det är med en mobiltelefon och en dator som kan kommunicera via blåtand. Så skönt att slippa sladdar!

 



Kommentarer
Postat av: Samanta

Aw så söt hund!

2011-01-25 @ 12:50:41
URL: http://samantas.blogg.se/
Postat av: annis

båda är söta vovvar :) önskar ja hade tiden för en hund också,men men ja får nöja mig med shettis å kaniner så länge :)

hur går det med isisarna ? :) /annis

2011-01-25 @ 23:40:17
URL: http://novellssally.blogg.se/
Postat av: Drillemor

Grattis i efterskott ;)

2011-01-26 @ 11:35:33
URL: http://drillemor.wordpress.com
Postat av: Lina S

så vansinnigt söt

2011-01-26 @ 16:22:10
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0