Huvudvärk

Det här har varit en väldigt skum helg.

I fredags åkte jag och mamma till Norrköping för att titta när Kynnir och Tess (och Efni) tävlade på Dyggurs nationella tävling. När Kynnir hade tävlat fick jag äran att gå omkring med honom på tävlingsplatsen. Vilken otroligt snäll hingst han är!


Jag och Kynnir

Under tiden vi var i Norrköping fick jag en vidrig huvudvärk, som främst satte sig på ena sidan. Jag hade inte full kontroll på mitt ena öga, det var som att jag inte kunde öppna det ordentligt för att det bara trycktes ned igen. Om jag rörde på mig blev huvudvärken sämre. Jag har aldrig varit med om den sortens huvudvärk tidigare.

Jag och Tiger skulle ha tävlat agility på lördagen, men på grund av hur jag mådde så var inte det genomförbart, och en kompis till oss tävlade honom istället (med bra resultat, bland annat en tredjeplats!). Men hur retligt är det inte att man ska må dåligt när det är något man sett fram emot att göra länge, och förmodligen den enda agilitytävlingen jag hade tid att vara med på, eftersom jag jobbar ganska mycket helger i sommar. Men mitt huvud hade verkligen inte klarat det i lördags.

I går morse var huvudvärken helt borta, den bara kom plötsligt, var vidrig och försvann plötsligt.

 


Kommentarer
Postat av: Karin

Usch va trist när det blir sådär. Men känns som liksom vanligt... att nåt man sett fram emot länge måste ställas in för man blir sjuk lr skadad lr nåt. Så himla typiskt!! (Jag hade tex lunginflammation på min student, kul lr vad ;) haha) Tränar du agility nånstans oxå? De verkar så himla kul men har inte haft tid o ta tag i det... kanske man borde. :P Finns det mkt tävlingar o så att åka på??

2011-05-23 @ 09:57:05
URL: http://nupur.blogg.se/
Postat av: Karin Damberg

Gud vad fin Kynnir är! Härligt att han verkarr så snäll med. Kikar lite på hingstar nu, funderar på att betäcka pärlan nästa år.



Vad tråkigt att ni inte kunde tävla! Men tur at Malin kunde köra honom istället! Men vilken konstig huvudväk! Skönt att den gick över så fort ändå!

Kram!

2011-05-23 @ 10:11:46
URL: http://lilldamberg.wordpress.com
Postat av: Ida

Usch, vad läskigt... :/

2011-05-23 @ 10:16:14
URL: http://neopold.blogg.se/
Postat av: Camilla

Mysko huvudvärk!

2011-05-23 @ 10:47:49
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn conchos till ditt pannband från Kyro Riding Gear

Så fina ni är! :D Men får man leda i grimma?

Jag tror du hade migrän, och det är hemskt. Lycka till idag

2011-05-23 @ 11:53:01
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag såg Kynnir på någon av våra tävlingar under förra året och han är ju verkligen jättefin:) Ska bli kul och se hur hans avkommor ser ut:)

2011-05-23 @ 13:40:09
URL: http://svippostina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0