Pizzatime!

Jag är mätt!

En av pizzeriorna här där jag bor har fått nya ägare. De skickade ut en lapp om det häromdagen, och de hade riktigt bra priser, så vi bestämde oss för att testa.  Givetvis var jag först tvungen att fråga om jag tålde pizzadegen, eftersom det förekommer att det är mjölk i. Redan här visade det sig att de nya ägarna var bättre än de gamla. Pizzorna var nämligen mjölkfria, vilket de inte varit tidigare.

I vanliga fall brukar jag äta pizza med tomatsås, bacon, ananas, skinka och köttfärssås (lite olika kombinationer av de sakerna), men idag slog jag på stor och testade något nytt. Det blev en pizza med tomatsås, bacon, sparris, oxfilé, färsk tomat och bearnaisesås.

Man skulle nog kunna säga att min familj är lite knasig. Vår semester för några år sedan döptes till "pizza-tour", och varje dag så åt vi en pizza, från den staden vi befann oss i då. Pizzorna skulle ju givetvis också betygsättas.

Kommentarer
Postat av: Drillemor

Ååååååååååååååååååååååååååååh pizza! <3 Var alldeles för länge sedan jag åt köpepizza. Sugen? Svar ja. Du elak att påminna mig? Svar ja! ;)Sv: Du får gärna vara my biggest fan! Du kan få uppdraget att fläkta bort blåsten...

2011-05-25 @ 20:01:38
URL: http://drillemor.wordpress.com
Postat av: disa (:

fin blogg ! :)

2011-05-25 @ 20:36:31
URL: http://disaalarsson.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn BloggSvarsinbjudan

Mums! Härligt att det var mjölkfritt

2011-05-25 @ 20:39:20
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vilka bra pizzabagare det är. Som tänker på mjölkallergiker :D

Vilken stad har bäst pizza då? ;)

2011-05-25 @ 20:48:03
URL: http://barefootangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0